Catering for the soul

Rólunk

Az ÍZ kapcsolatot teremt design és gasztronómia között.

Mi azt gondoljuk, hogy az étel több mint eledel, és hogy a közös étkezés örömét minél gyakrabban érdemes megélni. Az odafigyeléssel kiválasztott hozzávalóknak és a különlegestálalásnak köszönhetően az étkezés eseménnyé válik, egy ebéd vagy egy uzsonna pedig jó apropó lehet a találkozásra.

Műépítészekkel, színészekkel, zenészekkel, sőt, programozókkal, designerekkel és vállalkozókkal dolgozunk együtt multidiszciplináris projekteken, amelyek közös nevezője a gasztronómia és az ízlelés kultúrája iránti lelkesedés. Együtt olyan eseményeket hozunk létre, ahol az emberek, ízek és tapasztalatok rendkívüli módokon találkozhatnak egymással.

Mitől különleges az ÍZ?

Az ÍZ nemcsak catering szolgáltatást biztosít, hanem célja egy olyan világ megteremtése, ahol a közös falatozás örömteli és felelős ünneppé válhat. Ezért mi az ételeinket kizárólag helyi és szezonális hozzávalókkal készítjük, rendszeresen dolgozunk új recepteken, időt és energiát fektetünk az innovációba, illetve a tálalás megtervezésébe.

Hogyan dolgozunk?

Előnyben részesítjük a személyes találkozásokat a klienssel, ezek során együtt átbeszéljük és véglegesítjük az ütemtervet:

  • tanácsadás
  • a személyre szabott menü és a kapcsolódó design kidolgozása
  • árajánlat
  • az ételek tálalása az esemény helyszínén

ÍZ crează legături între design și gastronomie.

Cum lucrăm?

Noi credem că a mânca ar trebui să însemne mai mult decât a te hrăni, iar a mânca împreună cu cineva este o experiență care merită trăită de câte ori este posibil.
Datorită ingredientelor alese atent și servirii speciale, mâncarea devine un eveniment, iar un prânz sau o gustare reprezintă un pretext bun să ne întâlnim.

Lucrăm împreună cu arhitecți, artiști, actori, muzicieni, dar și cu programatori, designeri
și antreprenori la proiecte multidisciplinare, unde entuziasmul față de gastronomie și cultura gustului sunt numitorul comun. Împreună, creăm evenimente, unde oamenii, gusturile și experiențele se întâlnesc în moduri excepționale.

Favorizăm întâlnirile personale cu clientul, în timpul cărora discutăm și finalizăm împreună procesul:

ÍZ crează legături între design și gastronomie.

ÍZ oferă nu doar serviciu de catering, dar și crearea unui univers, unde a mânca împreună înseamnă o sărbătoare responsabilă și plină de bucurie. Din acest motiv, noi lucrăm cu ingrediente locale și sezonale, aducem rețete noi într-un mod regulat, investim timp și energie în inovație, respectiv în designul servirii.

Meniurile deja existente servesc ca și exemplu pentru diferite evenimente, ele nu sunt exhaustive, suntem deschiși la modificări și diversificări în funcție de scopul pe care îl servesc.

a csapat

Szörcsey Ágnes
alapító, food linguist
Szörcsey László
séf
Helen Aldea
séf
Szörcsey Ágnes
alapító, food linguist
Szörcsey László
séf
Helen Aldea
séf